Bestuur

Wil je graag nog meer voor Kwik Kwak betekenen en je steentje bijdragen in het bestuur? Kom dan zeker naar de beleidsdag(en) in oktober! Hier kan je mee het jaar evalueren en de toekomst van het speelplein bepaken. Je hoeft daar geen bakken ervaring te hebben of kandidaat bestuurder zijn. Alle input en hulp wordt gewaardeerd.

Op de beleidsdag(en) kan je je natuurlijk ook kandidaat stellen om voorzitter van de Leidingsvergadering of lid van de Stuurgroep te worden, net als je een werkgroepje of projectje wil leiden.


Vaste Data

Iedere 2de vrijdag van de maand is het LeidingsVergadering.
Iedere laatste vrijdag van de maand is het LeidingsAvond.

Moeilijke data (door examens en dergelijke) zullen verzet worden. Hiervoor zal je je mail in het oog moeten houden, want je zal iedere maand op de hoogte gehouden worden van de komende data in de komende maand. Hou ook onze Facebook- en Whatsappgroep in de gaten om op de hoogte te blijven! Nog geen lid? Neem dan snel contact op met

Werkgroepen en andere organen spreken telkens op hun vergadering af wanneer de volgende vergadering zal plaatsvinden.


Andere evenementen

Tijdens het jaar zijn er af en toe ook gebeurtenissen waar we ofwel zeer goed reclame kunnen maken, waar we gewoon verwacht worden, waar we bij kunnen leren of waar we ons gewoon kunnen amuseren.

Zo hebben we bijvoorbeeld de dorpsdag van Brasschaat, opendeurdag van Sint-Michielscollege Brasschaat, en andere...