Wat is Kwik Kwak

Kwik Kwak vzw is een speelpleinwerking die sinds 1993 op het domein van het Sint- Michielscollege in Brasschaat gevestigd is. Kwik Kwak vzw biedt uw kinderen in de vakantie een waaier van activiteiten aan: knutselen, sporten, kampen bouwen, grote spelen, bosspelen, vop's (voor kinderen van 12 tot 14 jaar) en een fantasieactiviteit (varia). Deze activiteiten worden afgewisseld met vrij spel in onze heuse speelstad, superleuke toneeltjes en worden begeleid door gebrevetteerde animatoren in het jeugdwerk. Deze animatoren staan allemaal als vrijwilliger op het speelplein.

Na een positieve evaluatie van ons kleuterproject in 2006 is er op Kwik Kwak ook een kleuterwerking. Kinderen van 4 tot 6 zijn hier welkom voor een hele dag spelplezier.

Sinds enkele jaren heeft Kwik Kwak ook een ware stad nagemaakt met tal van speelmogelijkheden. Een politiekantoor, kledingzaak, nieuwsredactie, bouwhoek, supermarkt, restaurant en ziekenhuis zijn nog maar enkele voorbeelden! Onze leidingsploeg is ook continu bezig met het verbeteren van de speelstad en het afstemmen ervan op maat van de kinderen.

Alle kinderen van 4 (of die dat jaar 4 worden) tot 14 jaar zijn dus welkom op ons speelplein. Vanaf 15 jaar kan je bij ons terecht als animator.