Leeftijden

Kinderen tussen 4 en 6 jaar oud zijn welkom in onze kleuterwerking. Van kinderen die naar de kleuterwerking komen verwachten we dat ze geen middagdutje meer nodig hebben en dat ze zindelijk zijn. De kleuterwerking is volledig apart van de rest van het speelplein met eigen lokalen, eigen begeleiding en eigen activiteiten. Alleen het middageten gebeurt samen met de rest van het speelplein.

Tussen 6 en 14 jaar kies je op Kwik Kwak zelf aan welk spel je deelneemt. Elke voor- en namiddag kan je kiezen uit een hele reeks aangeboden activiteiten.

Jongeren tussen 12 en 14 jaar oud zijn welkom bij de VOP's (de Very Old Persons). Zij krijgen een eigen lokaal om te chillen en er wordt voor hen steeds een aparte activiteit voorzien. VOP's mogen als zij dat willen ook meedoen met de andere activiteiten. Hun activiteiten kan je als VOP volgen op de volgende facebookpagina: https://www.facebook.com/groups/VOPS.kwikkwak/

VOP's van 14 jaar noemen we hulpleiding. Ze mogen zelf kiezen of ze meedoen met de activiteiten of niet. Ze worden, als ze dat willen, al wat meer bij de leidingsploeg betrokken en kunnen hier en daar een handje toesteken als ze dat leuk vinden.