Een dag op Kwik Kwak

Vanaf 8u ben je welkom op Kwik Kwak. Tot 9u30 is er een voorbewaking. Je kan dan spelen op de speelplaats of in de speelstad waar je een strip kan lezen, je wagen aan een gezelschapsspel, of de leiding proberen te verslaan in tafeltennis. We vragen dat je om 9u15 aanwezig probeert te zijn.

9:30u Het formatielied schalt uit de boxen. Alle kinderen verzamelen op de formatieplaats en daar worden de activiteiten aan hen voorgesteld met een grappig toneeltje. Je kiest zelf een activiteit uit en samen met de leiding ga je naar de plaats van deze activiteit (het bos, de speelplaats, het voetbalveld, de knutselhoek, ...).

12:00u Etenstijd. We verzamelen in de refter om onze boterhammen op te eten. Je krijgt van ons een kom soep, een kopje thee, grenadine of water.

12:30u Na het eten kan je weer gaan spelen op de speelplaats of in de speelstad. Elke dag is er ook een wedstrijd waar je toffe prijzen mee kan winnen.

13:15u De namiddagformatie! Je krijgt opnieuw de keuze uit verschillende, nieuwe activiteiten.

15:45u Tijdens dit laatste formatiemoment krijgen de kinderen hun vieruurtje en worden de winnaars van de wedstrijd van de dag bekend gemaakt. De speelpleindag eindigt om 16u. Tot 18u is er nog een (gratis) nabewaking.

18:00u Iedereen is naar huis. De leiding begint aan de opkuis van een vermoeiende, maar plezante, speelpleindag.